Vi udarbejder gode og praktiske indretningsløsninger, som naturligvis overholder alle gældende krav

Konvertering fra erhverv til bolig

Er dit erhvervsareal mere værd som boligareal?

Vi har speciale i at konvertere fra erhverv til bolig, på en hurtig, effektiv og rentabel måde.

Arkhus Bygningsrådgivning tilbyder udførelse af indretningsforslag i forbindelse med konvertering fra erhverv til bolig og vi kommer også gerne med forslag til materialevalg.

Vi styrer kunden sikkert i mål

Vi tilbyder registrering af eksisterende forhold i ejendommen og udarbejder gode og praktiske indretningsløsninger.

Vi sørger samtidig for at projektet overholder gældende krav i bygningsreglementet vedr. lovliggørelse, tilgængelighed og brandforhold.

Vi udarbejder myndighedsprojekt og indhenter byggetilladelse, ligesom vi udarbejder udbudsmateriale bestående af bl.a. arbejdsbeskrivelse, tilbudslister og tegninger, der ligger til grund for afgivning af tilbud.

Løbende tilsyn og afleveringsforretning

Vi udarbejder gerne et oplæg til acceptskrivelse mellem bygherre og den vindende entreprenør og fører løbende tilsyn under udførelsen af byggeriet. Vi tilbyder at holde ugentlige byggemøder med opfølgning på tilhørende tidsplan og økonomi.

Når byggeriet er færdig og klar til aflevering, tilbyder vi at afholde en afleveringsforretning og søger om ibrugtagningstilladelse hos kommunen.

Skal vi også rådgive dig?

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde, hvor dine ønsker, behov og forventninger bliver afstemt, så vores ydelser skræddersys til netop dit projekt. Vi giver gerne et specificeret fast tilbud.

Kontakt os og hør mere