Hos Arkhus får du en fast projektleder som kontaktperson igennem hele tagbolig projektet

Fra loftsrum til tagboliger - inddrag loftet til beboelse

Mange loftrum er i dag uudnyttet og kan udvikles til gode moderne, lyse og tidssvarende tagboliger.

Med de stigende boligpriser i storbyerne i Danmark, vil de fleste boligejere kunne tilføre væsentlig værdi til boligen, ved at inddrage loftet til beboelse.

Vi har ekspertise i tagbolig projekter

Arkhus Bygningsrådgivning A/S har stor erfaring i etablering af tagboliger og kender til udfordringerne i forhold til de mange krav, som kommunen stiller, herunder opholdsarealer, parkering samt depotrum m.v.

Hos Arkhus hjælper vi vores kunder allerede fra første spæde tanke omkring etablering af tagboliger.

Få 3D tegninger på dit tagboligprojekt

Vi starter ofte med en grundig registrering af eksisterende forhold og med udgangspunkt heri udarbejder vi sammen med kunden et indretningsforslag af de kommende tagboliger.

Vores tegninger udføres tredimensionelt, så rumfornemmelsen visualiseres, hvilket er særligt vigtigt i rum med skråvægge.

Vi hjælper vores kunder helt i mål

Når indretningen er afstemt og fastlagt med kunden, søger vi om byggetilladelse og når byggetilladelsen foreligger, indhenter vi priser fra håndværkere og fører tilsyn med byggeriet helt frem til endelig aflevering og ibrugtagning.

Se på to minutter hvordan Arkhus kan hjælpe med dit tagboligprojekt

Skal vi også rådgive dig på et tagbolig projekt?

Book et gratis og uforpligtende møde, hvor dine ønsker, behov og forventninger bliver afstemt, så vores ydelser skræddersys til netop dit tagbolig projekt. Vi giver gerne et specificeret fast tilbud.

Kontakt os og hør mere