Et byggeprogram fra Arkhus tager udgangspunkt i jeres behov - både de nuværende og fremtidige

Udarbejdelse af byggeprogram

Går I med drømmen om at anvende en eller flere ejendomme til andre formål end det nuværende, kan Arkhus Bygningsrådgivning A/S tilbyde at udarbejde et byggeprogram.

Et byggeprogram fra os tager udgangspunkt i bygherres krav, ønsker og behov – både de nuværende og fremtidige.

På baggrund af samtaler med bygherre og evt. brugere eller andre interessenter udarbejder vi et oplæg til den fremtidige anvendelse og indretning. Vi holder løbende møder og tilretter vores projekt, så det sikres, at vi arbejder i samme retning som jeres ønsker og behov.

I byggeprogrammet klarlægges det, hvordan indretningen kan se ud, hvilke materialer der kan benyttes og hvilke tilføjelser der skal til for at opnå den ønskede brug af ejendommen. Det sker alt sammen i tæt dialog, så I får et realistisk og bygbart byggeprogram for jeres ønskede mål med ejendommen.

Det færdige byggeprogram indeholder sædvanligvis et tegningsmateriale med rummelig afbildning, materialebeskrivelser samt et økonomisk overslag.

Skal vi også rådgive dig?

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde, hvor dine ønsker, behov og forventninger bliver afstemt, så vores ydelser skræddersys til netop dit projekt. Vi giver gerne et specificeret fast tilbud.

Kontakt os og hør mere