Vi udarbejder myndighedsprojekt og indhenter byggetilladelse

Konvertering fra lager til kontor

Arkhus Bygningsrådgivning tilbyder udførelse af indretningsforslag i forbindelse med konvertering fra lager til kontor og vi kommer også gerne med forslag til materialevalg.

Vi tilbyder registrering af eksisterende forhold i ejendommen og udarbejder gode og praktiske indretningsløsninger, som samtidig overholder gældende krav i bygningsreglementet vedr. lovliggørelse, tilgængelighed og brandforhold.

Vi udarbejder myndighedsprojekt og indhenter byggetilladelse, ligesom vi udarbejder udbudsmateriale bestående af bl.a. arbejdsbeskrivelse, tilbudslister og tegninger, der ligger til grund for afgivning af tilbud.

Vi udarbejder gerne et oplæg til acceptskrivelse mellem bygherre og den vindende entreprenør og fører løbende tilsyn under udførelsen af byggeriet. Vi tilbyder at holde ugentlige byggemøder med opfølgning på tilhørende tidsplan og økonomi.

Når byggeriet er færdig og klar til aflevering, tilbyder vi at afholde en afleveringsforretning og søger om ibrugtagningstilladelse hos kommunen.

Skal vi også rådgive dig?

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde, hvor dine ønsker, behov og forventninger bliver afstemt, så vores ydelser skræddersys til netop dit projekt. Vi giver gerne et specificeret fast tilbud.

Kontakt os og hør mere