Leder du efter noget specifikt?

Se vores kundegrupper

Om Arkhus

Arkhus Bygningsrådgivning blev etableret i 2006 som et enkeltmandsfirma under navnet AD Bygningsrådgivning. Firmaet blev drevet af Allan Daugaard, som allerede i 2007 valgte at omdanne firmaet til et aktieselskab. I 2009 ændrede firmaet navn til Arkhus Bygningsrådgivning A/S og virksomheden er i dag ejet og drevet af Marlene Boitang og Allan Daugaard.

Vi har specialiseret os i byggeteknisk rådgivning i forbindelse med udbedring af brand- og vandskadede ejendomme for forsikringsselskaber, men tilbyder også byggeteknisk rådgivning i forbindelse med renovering af ejendomme. Vores kunder er foruden forsikringsselskaber typisk virksomheder, kommuner, boligselskaber, ejendomsselskaber samt andelsbolig- og ejerforeninger, menighedsråd og forsyningsselskaber. Vores mange års erfaring gør os i stand til at skræddersy vores rådgivning, så den passer til specifikke kundegrupper og opgavetyper.

Nærværende rådgivning, der kan mærkes

Vi sikrer en nærværende rådgivning til alle vores kunder ved at tilbyde en personlig rådgivning. Alle vores sager bliver som det første overdraget til en projektleder, som vil være den gennemgående kontaktperson frem til sagens afslutning. Projektlederne i Arkhus har alle en håndværksmæssig baggrund og er efterfølgende uddannet bygningskonstruktører.

Ud over selve projektlederen vil der altid være en anden projektleder tilknyttet som backup og som projektlederen løbende kan have sparring med omkring sagen. Projektlederen vil også være bistået af en sekretær til håndtering af administration og korrespondance, så vi kan yde en nærværende rådgivning og besvare spørgsmål mv. inden for ganske få timer – selv om projektlederen ikke er på kontoret.

Mange af vores kunder er på den baggrund også gengangere, der kommer igen netop fordi vores rådgivning er personlig, nærværende, hurtig og effektiv. Vi kortlægger altid kundens ønsker og behov, så vi kan tilbyde den bedste rådgivning, tilpasset den enkelte sag, uanset størrelse. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde eller tilbud på vores ydelser.

Kvalitetssikring

Arkhus Bygningsrådgivning A/S kvalitetssikrer alle rådgivningsydelser.

Det grundlæggende princip i kvalitetssikringen er at udføre tingene korrekt første gang.
Det betyder, at vi leverer projekterne, så de lever op til dine krav, ønsker og behov, hvad angår form, funktion og kvalitet til den aftalte økonomiske ramme.

Kvalitetssikringen begynder allerede på tegnestuen ved en systematisk gennemgang af materialet for at sikre, at den ønskede kvalitet bliver opretholdt.

På tegninger og i beskrivelser sørger vi for, at kvaliteten på materialerne bliver fastlagt. Under selve byggeriet udfører vi kvalitetssikring på byggepladsen, så bygherren får den aftalte kvalitet til den aftalte pris.

Der afholdes løbende byggemøder og tilsyn, som dokumenteres i form af byggemødereferater, tilsynsnotater og fotos.

Kundeudtalelser

Det siger kunderne om Arkhus

Se også vores referencer