Vi tegner også i 3D, så vores kunder får et godt visuelt indtryk af mulighederne

Visualisering af byggeprojekter

Hos Arkhus Bygningsrådgivning A/S kan vi hjælpe med visualisering af det næste byggeprojekt. Visualiseringen skabes i tæt samarbejde med vores kunders vision om, hvad det fremtidige byggeprojekt skal og kan indeholde.

Visualiseringen giver et overblik af projektets slutresultat, og kan anvendes til møder i foreningen, bestyrelsen m.v. så alle får et godt visuelt indtryk af det fremtidige byggeprojekt.

Visualisering giver tryghed og hjælper med en forventningsafstemning af det færdige resultat allerede fra byggeriets start. På baggrund af det godkendte visualiseringsprojekt kan vi – med vores håndværksmæssige baggrund – udregne budget på de samlede byggeomkostninger.

Vores erfarne bygningskonstruktører/arkitekt tegner selv tredimensionelt, og kan tilbyde at være med hele vejen igennem byggeriet både med ansøgning til byggetilladelse, indhentning af priser fra håndværkere samt at føre tilsyn og afholde byggemøder med byggeriet under opførelsen.

Se på to minutter hvordan Arkhus kan hjælpe dig

Skal vi også visualisere for dig?

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde, hvor dine ønsker, behov og forventninger bliver afstemt, så vores ydelser skræddersys til netop dit projekt. Vi giver gerne et specificeret fast tilbud.

Kontakt os og hør mere