Skarp ejendomsudvikling der skaber værdi

Ejendomsudvikling af udlejningsejendomme

Ejer du én eller flere udlejningsejendomme og går du med planer om ejendomsudvikling for at tilføre værdi – f.eks. ved opførelse af tagbolig, nyt tag, nye vinduer og døre eller måske etablering af altaner eller tagterrasser?

Måske har du brug for rådgivning i forbindelse med omkonvertering fra erhverv til bolig?

Eller måske overvejer du at købe en ejendom og har brug for byggeteknisk rådgivning i forbindelse med en tilstandsvurdering og udarbejdelse af due diligence?

Ejendomsudvikling der skaber værdiEjendomsudvikling, der kan mærkes

Vi sikrer en nærværende rådgivning til alle vores kunder ved at tilbyde en personlig rådgivning. Alle vores sager bliver som det første overdraget til en projektleder, som vil være den gennemgående kontaktperson frem til sagens afslutning. Projektlederne i Arkhus har alle en håndværksmæssig baggrund og er efterfølgende uddannet bygningskonstruktører.

Ejendomsudvikling med kreativitet og samarbejde

Ejendomsudvikling sker i tæt samarbejde med kunden, men hos Arkhus arbejder vi med kreative og langtidsholdbare løsninger, som kan omsættes til værdi.

Ud over selve projektlederen vil der altid være en anden projektleder tilknyttet som backup og som projektlederen løbende kan have sparring med omkring sagen. Projektlederen vil også være bistået af en sekretær til håndtering af administration og korrespondance, så vi kan yde en nærværende rådgivning og besvare spørgsmål mv. inden for ganske få timer – selv om projektlederen ikke er på kontoret.

Mange af vores kunder er på den baggrund også gengangere, der kommer igen netop fordi vores rådgivning er personlig, nærværende, hurtig og effektiv. Vi kortlægger altid kundens ønsker og behov, så vi kan tilbyde den bedste ejendomsudvikling, tilpasset den enkelte sag, uanset størrelse. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde eller tilbud på vores ydelser.

Se på tre minutter hvordan Arkhus kan hjælpe dig

Skræddersyet totalrådgivning

Vores kerneydelser kan i korte træk bestå af følgende:

  • Udarbejdelse af tilstandsrapport og tilhørende vedligeholdelsesplan
  • Udarbejdelse af due diligence rapport i forbindelse med køb af ejendom
  • Ejendomsudvikling handler meget om økonomi. Derfor står vi for udarbejdelse af budgetter på forestående renoveringsopgaver m.v., som kan danne grundlag for en evt. generalforsamlings beslutning
  • Udarbejdelse af myndighedsprojekt og indhentning af byggetilladelse samt kommunikation med den pågældende kommune, Kulturstyrelsen m.v.
  • Håndtering af og kommunikation med beboere, naboer og lejere – herunder varsling, individuelle materialevalg m.v.
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale bestående af bl.a. arbejdsbeskrivelse, tilbudslister og tegninger, der ligger til grund for afgivning af tilbud
  • Udarbejdelse af oplæg til acceptskrivelse mellem bygherre og entreprenør
  • Tilsyn under udførelsen af byggeriet – herunder bl.a. afholdelse af byggemøder samt styring af økonomi og tid
  • Afholdelse af afleveringsforretning og søge kommunen om ibrugtagningstilladelse
  • Afholdelse af eftersyn – 1 års gennemgang, 3 års forældelsesfrist samt 5 års syn

Arkhus har også med ejendomsudvikling faste samarbejdsaftaler med mindre eksterne ingeniørfirmaer, så vi kan tilbyde en samlet totalrådgivning, som indeholder ydelser, der udføres af en bygningsingeniør samt VVS- og el-ingeniør.

Skal vi også rådgive dig omkring ejendomsudvikling?

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde, hvor dine ønsker, behov og forventninger bliver afstemt, så vores ydelser skræddersys til netop dit projekt. Vi giver gerne et specificeret fast tilbud.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes her.

Hør fra vores kunder hvorfor du skal vælge Arkhus

H. P. Nielsen, bygherre, Falkenhøj Invest ApS – Ombygning fra staldlænge til kontor

Robert Thiesen, Direktør, Dansk Formue- og Investeringspleje A/S – Ombygning fra staldlænge til kontor