Få tilskud fra Solcellepuljen

Er din etagebolig/ejendom velegnet til solceller?

Vidste du at du kan søge tilskud til en professionel teknisk rådgiver, der screener om din etagebolig / ejendom eller erhvervsejendom er velegnet til solceller?

En af de mest kendte former for grøn energi kommer fra solceller. Solceller udnytter energien fra solens stråler og skaber miljøvenlig strøm. 

Solceller er derudover også en god økonomisk investering, så du hvert år kan spare penge på din elregning.

I Københavns Kommune kan ejere af privatejede andelsboligforeninger, ejerboligforeninger, privat udlejning og almene etageejendomme med minimum 5 boligenheder søge om støtte til professionel teknisk rådgivning der udfører en indledende undersøgelse af om og hvordan jeres ejendom er egnet til et solcelleanlæg. Rapporten kommer til at indeholde ejendommens egnethed arkitektonisk og konstruktionsmæssigt og økonomien ved solcelleløsning.

Tilskuddet der gives dækker 50% af rådgiverudgiften, dog kan I maksimalt modtage 15.000 kr. inkl. moms pr. boligforening, boligafdeling eller virksomhed med hvert ét ejendomsnummer. Der kan dog søges om støtte til op mod 3 ejendomsnumre – i alt 45.000 kr. inkl. moms.

Der er ikke tid til at vente med at kontakte Arkhus Bygningsrådgivning A/S – Allan Daugaard tlf. 23 72 63 36 eller på ad@arkhus.dk, da ansøgningsfristen er først-til-mølle. Der kommer endnu en pulje i 2024, og der er afsat 1 mio. kr. i puljen pr. år i 2023 og 2024