Dorte Johansen - ny sekretær pr. 1. september

Det er med glæde, at vi i Arkhus kan byde velkommen til endnu en ny kollega - Dorte Haislund Johansen. Dorte har en kontormæssig uddannelse og har mange års erfaring indenfor et bredt felt af administrative opgaver. Dorte har i de seneste år haft ansættelser som implementerings- og servicekonsulent af lønsystem og efterfølgende teamleder hos KMD og kommer netop fra en stilling som personalekonsulent i Danmarks Radio. Dorte har blandt andet haft fokus på arbejdet med procesbeskrivelser, kvalitetssikring i opgaveløsningen og kundetilfredshed. Ansættelsen af Dorte er et led i en grundigt gennemarbejdet og planlagt vækst, der skal løfte Arkhus til næste niveau. Dorte skal blandt andet aflaste vores nuværende sekretær med support af projektlederne, så vi sammen som team fortsat kan give vores kunder og samarbejdspartnere en god og hurtig betjening. Dorte skal endvidere supportere med administrative opgaver herunder salg, marketing og strategisk udvikling af Arkhus. Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod Dorte. Dorte kan kontaktes på tlf. 25 77 63 36 eller mail dj@arkhus.dk

Stefan Wedege - ny projektleder pr. 1. juni

Hos Arkhus byder vi Stefan Wedege velkommen på holdet. Stefan er uddannet tømrer og har arbejdet som tømrer i skadeservicefirma i 8 år og har erfaring med genopbygning af forsikringsskader. Stefan er også uddannet bygningskonstruktør og vi håber at vores kunder og samarbejdspartnere vil tage rigtig godt imod Stefan. Stefan kan kontaktes på tlf. 28 69 63 36 eller e-amil: sw@arkhus.dk 

Tilgængelighed, elevator, trappelifte, Ringsted Kommune, byggeteknisk rådgivning,

Tilgængelighed

Arkhus vandt opgaven i forbindelse med projektering af nye tilgænglighedskrav på Dagmarskolen og Valdemarskolen for Ringsted Kommune.

forsikringsskade, brandskade, byggeteknisk rådgivning,

Brand på Strøget

Arkhus er ansat til, at bistår med byggeteknisk rådgivning i forbindelse med genopbygning efter brand på en større erhvervsejendom på Strøget.

brandskade, Topdanmark, byggeteknisk rådgivning, nedrivning, udbudsmateriale, tilsyn

Brandskadet lejemål genopført

Denne erhvervsbygning i Farum er genopført og nu afleveret efter en større brandskade.

Se de flotte billeder! 

byggeteknisk rådgivning, udbudsmateriale, facade, renovering

Facaderenovering mod gård

Arkhus Bygningsrådgivning er ansat af AB Johnstrups Allé til, at yde byggeteknisk rådgivning i forbindelse med renoveringen facade og vinduer mod gård samt hovedtrapper.

Arkiv