Den store tagbrand på Ørnevej i København

 

"Jeg kan huske, jeg ikke kunne sove. Der var for meget adrenalin. Der var mange spørgsmål, der skulle besvares.” - Simon Van Studinski, Driftskoordinator for Boligforeningen AAB. 

En cigaret antændte i juni 2016 en AAB-ejendom i Københavns nordvestkvarter. Taget brændte ned, og beboere fra 32 lejemål skulle genhuses. Arbejdet på ejendommen løber op i over 40 mio. kr. Det er tømrerfirmaet Bjørn Svendsen, der sammen med AAB, Gjensidige Forsikring og Arkhus Bygningsrådgivning har tacklet opgaven. Læs mere om AABs oplevelser og erfaringer fra den store tagbrand på Ørnevej. 

Byggeteknisk rådgiver i Ringsted sælger TRYGHED

"Arkhus sælger tryghed, fortæller Allan Daugaard, som kan hjælpe en ofte hårdt belastet bygherre med at få løst en kompliceret opgave på den bedste måde og til den rigtige pris. Nogle bygherrer har prøvet at få løst en opgave uden at have en rådgiver på, og det har åbnet deres øjne for fordelene ved at have én. Arkhus gør det uoverskue lige overskueligt, og alle vores kunder er gengangere, siger Allan Daugaard, som har fået opbygget sig ikke så lidt af et netværk blandt de store aktører, siden han startede helt alene i 2006"

Arkhus er blevet kåret som Gazellevirksomhed

Arkhus Bygningsrådgivning A/S voksede på få år fra én til seks ansatte. Bl.a. derfor blev vi i 2013 kåret som Gazellevirksomhed.