Arkhus tager socialt ansvar

Hos Arkhus handler det om andet end overskud og bundlinje – vi vil gerne betragtes som en moderne virksomhed, der har store ambitioner. Derfor tager Arkhus socialt ansvar og tænker alternativt for at bidrage til fællesskabet. Vi skal selvfølgelig tjene penge og udvikle virksomheden løbende, så vi forbliver de bedste i vores branche – men ikke for enhver pris.

De fleste mennesker vil gerne bidrage til det samfund, som vi alle er en del af og hos Arkhus nøjes vi ikke med at tale om det. Arkhus omstætter tanke til virkelighed og ikke kun i vores byggerier, men også i sociale sammenhænge. 

Arkhus har bl.a. sponsoreret træningsdragter til TMS håndboldpiger og -drenge. Begrundelsen for sponsoratet var at bakke op om det store frivillige arbejde, som de frivillige trænere og TMS Foreningen gør. Samtidig øjnende Arkhus chancen for at bidrage til fællesskabet, som ikke kun gavnede Arkhus og TMS-Ungdom. I aftalen om sponsoratet af træningsdragterne lå, at TMS håndboldpigerne og - drenge skulle deltage i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. 

Vores moderne tilgang til at tage del i fællesskabet og gavne andre end vores egen virksomhed, er medvirkende til loyale kunder og motiverede medarbejdere – og det kan mærkes positivt på bundlinjen.

 

Når man spørger hvad man fik ud af dagen – finder man svaret i hvad man gav.
Citat: Nik & Jay.

 

Arkhus støtter disse gode formål: