Projektleder, Arkhus, Stefan Wedege

Stefan Wedege - ny projektleder pr. 1. juni

Hos Arkhus byder vi Stefan Wedege velkommen på holdet. Stefan er uddannet tømrer og har arbejdet som tømrer i skadeservicefirma i 8 år og har erfaring med genopbygning af forsikringsskader. Stefan er også uddannet bygningskonstruktør og vi håber at vores kunder og samarbejdspartnere vil tage rigtig godt imod Stefan. 

Stefan kan kontaktes på tlf. 28 69 63 36 eller e-amil: sw@arkhus.dk 

Arkhus indgår samarbejde med lokalt ingeniørfirma

Efter at have været kolleger i samme branche gennem flere år, indgår Arkhus Bygningsrådgivning A/S og ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen aftale om et fremtidigt fast samarbejde.

Arkhus ser det fremtidige samarbejde med Bjørn B. Nielsen som en styrke, idet Bjørn har meget stor erfaring i forhold til bygningsrådgivning, statiske beregninger og komplicerede konstruktionsløsninger og er meget fleksibel i forhold til arbejdsmængde og arbejdstid, hvilket er en stor fordel, da Arkhus arbejder med mange bygningsskader, som ikke kun sker i almindelig arbejdstid ml. 8-16, men hvor der kan være behov for at kunne træde til med kort varsel, som eksempelvis ved en akut vurdering af en bygnings stabilitet grundet brand, påkørsel eller lignende.

Bjørn B. Nielsen ser også en fordel i samarbejdet med Arkhus, da Arkhus med sin størrelse kan levere support og hjælp med det administrative, støtte og hjælp til registrering samt optegning af konstruktionsløsninger fra Arkhus’s projektledere og assistenter.

Arkhus og Bjørn B. Nielsen forventer en synergieffekt af samarbejdet, som vil komme vores fælles kunder til gode med kvalitetsarbejde og præcist styrede projekter fra ende til anden.

Tilgængelighed, elevator, trappelifte, Ringsted Kommune, byggeteknisk rådgivning,

Tilgængelighed

Arkhus vandt opgaven i forbindelse med projektering af nye tilgænglighedskrav på Dagmarskolen og Valdemarskolen for Ringsted Kommune.

forsikringsskade, brandskade, byggeteknisk rådgivning,

Brand på Strøget

Arkhus er ansat til, at bistår med byggeteknisk rådgivning i forbindelse med genopbygning efter brand på en større erhvervsejendom på Strøget.

brandskade, Topdanmark, byggeteknisk rådgivning, nedrivning, udbudsmateriale, tilsyn

Brandskadet lejemål genopført

Denne erhvervsbygning i Farum er genopført og nu afleveret efter en større brandskade.

Se de flotte billeder! 

byggeteknisk rådgivning, udbudsmateriale, facade, renovering

Facaderenovering mod gård

Arkhus Bygningsrådgivning er ansat af AB Johnstrups Allé til, at yde byggeteknisk rådgivning i forbindelse med renoveringen facade og vinduer mod gård samt hovedtrapper.

Arkiv