Projektlederassistent, Lasse Hansen

Lasse Hansen - ny projektleder assistent pr. 1. oktober

Arkhus byder velkommen til endnu en ny kollega, idet vi pr. 1. oktober har ansat Lasse Hansen som projektleder assistent. Lasse er uddannet teknisk designer og kommer fra en stilling, hvor han har arbejdet med bygnings- og stålkonstruktioner. 

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod Lasse

Tlf.: 28 89 63 36
Email: lh@arkhus.dk

Projektleder, Nick Gøtze Hansen

Nick Gøtze Hansen - ny projektleder pr. medio september

Arkhus har pr. medio september ansat en ny projektleder, Nick Gøtze Hansen. Nick er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har bl.a. erfaring med forsikringsskader fra sit tidligere job, hvor Nick bl.a. har fungeret som håndværkstaksator.    

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod Nick.

Tlf.: 22 57 63 36
Email: nh@arkhus.dk

Arkhus indgår samarbejde med lokalt ingeniørfirma

Efter at have været kolleger i samme branche gennem flere år, indgår Arkhus Bygningsrådgivning A/S og ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen aftale om et fremtidigt fast samarbejde.

Arkhus ser det fremtidige samarbejde med Bjørn B. Nielsen som en styrke, idet Bjørn har meget stor erfaring i forhold til bygningsrådgivning, statiske beregninger og komplicerede konstruktionsløsninger og er meget fleksibel i forhold til arbejdsmængde og arbejdstid, hvilket er en stor fordel, da Arkhus arbejder med mange bygningsskader, som ikke kun sker i almindelig arbejdstid ml. 8-16, men hvor der kan være behov for at kunne træde til med kort varsel, som eksempelvis ved en akut vurdering af en bygnings stabilitet grundet brand, påkørsel eller lignende.

Bjørn B. Nielsen ser også en fordel i samarbejdet med Arkhus, da Arkhus med sin størrelse kan levere support og hjælp med det administrative, støtte og hjælp til registrering samt optegning af konstruktionsløsninger fra Arkhus’s projektledere og assistenter.

Arkhus og Bjørn B. Nielsen forventer en synergieffekt af samarbejdet, som vil komme vores fælles kunder til gode med kvalitetsarbejde og præcist styrede projekter fra ende til anden.

Anders var med til samle ind for Scleroseforeningen

Anders deltog i sommeren 2017 i den gode sags tjeneste og kæmpede sig op af syv afgørende Tour de France bjerge sammen med 249 andre ryttere ved Danmarks Hårdeste Velgørenhedseven - Cykelnerven. 


Arkhus var medsponsor for Cykelnerven 2017 

Cykelnerven består af 250 ryttere fordelt på ni lokale hold rundt om i Danmark. Team Midtsjælland blev i år sponsoreret af Arkhus Bygningsrådgivning med kr. 16.500. Vi har valgt, at støtte cykelnerven for at støtte op om kampen mod Sclerose, da det for os er vigtigt at bidrage til den gode sags tjeneste. I år faldt valget på Cykelnerven, da Sclerose er en frygtelig sygdom, som vi gerne vil være med til at bekæmpe, og samtidig har vi på kontoret en forkærlighed til cykling.

Cykelnerven samler penge ind til international forskning

Cykelnerven 2017 samler penge ind til det internationale forskningsprojekt Progressive MS Alliance, hvor verdens største lande er gået sammen om det fælles mål at udvikle en behandling mod progressiv sclerose. I dag findes der kun medicin til de sclerosepatienter, der har attakvis sclerose. Der findes stadig ingen svar på, hvorfor nogle mennesker får sclerose, og hvordan vi stopper udviklingen af sclerose. Mere end 2,4 millioner mennesker verden over lever med sclerose. I Danmark er tallet knap 15.000. Næsten halvdelen er alle mennesker lider af progressiv sclerose. Mere end 2/3 er kvinder mellem 20-40 år – og hvorfor vides heller ikke.

Har du lyst til at læse mere om både Cykelnerven og Scleroseforeningen kan du finde meget mere info på www. scleroseforeningen.dk og www.cykelnerven.dk

Anders er også blevet interviewet til P4 Morgen og har fået en flot artikel om sit velgørenhedsarbejde i Næstved Bladet. 

Tilgængelighed, elevator, trappelifte, Ringsted Kommune, byggeteknisk rådgivning,

Tilgængelighed

Arkhus vandt opgaven i forbindelse med projektering af nye tilgænglighedskrav på Dagmarskolen og Valdemarskolen for Ringsted Kommune.

forsikringsskade, brandskade, byggeteknisk rådgivning,

Brand på Strøget

Arkhus er ansat til, at bistår med byggeteknisk rådgivning i forbindelse med genopbygning efter brand på en større erhvervsejendom på Strøget.

brandskade, Topdanmark, byggeteknisk rådgivning, nedrivning, udbudsmateriale, tilsyn

Brandskadet lejemål genopført

Denne erhvervsbygning i Farum er genopført og nu afleveret efter en større brandskade.

Se de flotte billeder! 

byggeteknisk rådgivning, udbudsmateriale, facade, renovering

Facaderenovering mod gård

Arkhus Bygningsrådgivning er ansat af AB Johnstrups Allé til, at yde byggeteknisk rådgivning i forbindelse med renoveringen facade og vinduer mod gård samt hovedtrapper.

Arkiv